НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.03.2023 987

На вихідних в Україні буде тепло, але з дощами і грозами

Останнього березневого вікенду на українців чекають по-квітневому теплі дні та ночі. Однак у багатьох областях очікуються дощі, місцями можливі грози.

Про це повідомили у Sinoptik.ua.

Так, у суботу, 25 березня, на заході країни, в Житомирській та Київській областях погода буде похмурою, очікуються помірні дощі з першими весняними грозами. Невеликий дощ також можливий у Чернігівській та Сумській областях. На решті території країни обійдеться без опадів, небо буде хмарним із проясненнями.

На Закарпатті, у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Волинській та Рівненській областях стовпчики термометрів піднімуться до +12…+14°. У решті областей повітря прогріється до +15…+17°.

Уночі на заході, в центрі та на півночі країни очікується близько +7…+9°, на сході та півдні — +4…+6°.

Тиждень завершиться дощовою погодою по всій Україні. В неділю, 26 березня, у східних та західних областях пройдуть невеликі дощі, на півночі, у центрі та на півдні можливі грози. Температура повітря вдень у північних, західних та центральних областях становитиме +10…+12°, на півдні та сході — +13…+16°.

Уночі у більшості регіонів стовпчики термометрів покажуть +4…+6°, на Донеччині, Луганщині, Кіровоградщині та Миколаївщині — +7…+10°.

Новий тиждень також розпочнеться з дощів. У понеділок, 27 березня, невеликі опади очікуються на заході України, в Київській, Одеській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській та Харківській областях. На решті території пройдуть помірні дощі з грозами.

Погода на початку тижня буде теплою. На Луганщині, Донеччині, Закарпатті, Херсонщині повітря прогріється до +14…+16°, на решті території термометри покажуть +10…+12°.

Оценка материала:

5.00 / 1
На вихідних в Україні буде тепло, але з дощами і грозами 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.03.2023 987
Еще материалы раздела «Суспільство»