НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.03.2023 12176

В Україну мчить атмосферний фронт: синоптик розказала, як зміниться погода

У багатьох областях Украині в останній день березня дощитиме.

У п'ятницю, 31 березня, в Україну прийде атмосферний фронт із заходу. Він принесе нам дощі та навіть мокрий сніг. Про це розказала синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

За її прогнозом, дощі очікуються спочатку на заході та півночі, вдень опади дійдуть до центральних областей, а також Одеської та Миколаївської областей.

"У східних областях найближчої ночі випадатиме мокрий сніг, завтра вдень опади припинятимуться, навіть вийде сонечко", - розказала синоптик.

На Херсонщині, Запоріжжі, в Криму, у Дніпрі та на Полтавщині, за прогнозом Наталки Діденко, переважатиме суха погода.

Найближчої ночі, за її даними, очікується від -4° до +4°, завтра вдень в Україні буде  +6...+12 градусів, лише на Луганщині очікується +3...+7 градусів.

Погода у Києві - прогноз на 31 березня

"У Києві березень завершиться холоднуватою погодою", - каже Наталка Діденко.

Так, за її даними, вночі у столиці буде -2°...0°, а вдень температура максимально підійметься до +6°...+9°. У другій половині дня та ввечері в п'ятницю у столиці очікується невеликий дощ.

Яка погода буде в Україні найближчими днями - прогноз

Наприкінці березня та на початку квітня в Україні очікується зміна погоди. Зокрема, синоптик Ігор Кібальчич прогнозує невелике потепління, яке супроводжуватиметься дощами.

За його даними, 1та 2 квітня дощова погода очікується майже по всій Україні, а температура підійметься на 2-4 градуси вище норми.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну мчить атмосферний фронт: синоптик розказала, як зміниться погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.03.2023 12176
Еще материалы раздела «Суспільство»