НОВИНИ ДНЯ: У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяцьвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
02.04.2023 5344

У Києві запрацювала ще одна станція метро, яка була зачинена від початку війни

Станція "Гідропарк", яка була зачинена від початку повномасштабного вторгнення, відновила роботу.

68ea71fbd3bcc6517edce0c8acada1e5_02.04.23

Від суботи, 1 квітня, у метро Києва відновила роботу станція "Гідропарк", яка була зачинена від початку повномасштабного вторгнення Росії. Пише ТСН. 

Про це повідомила пресслужба Київського метрополітену.

Оскільки станція "Гідропарк" розташована на наземній ділянці "червоної" гілки метрополітену, тому вона буде закритою під час повітряних тривог задля безпеки пасажирів.

"Наразі працюватиме вестибюль № 1 (у напрямку станції «Дніпро») за таким графіком з  05:39 до 22:34", - йдеться у повідомленні.

Рух поїздів червоною гілкою підземки під час повітряних тривог здійснюватиметься від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна", а зеленою гілкою від станції "Сирець" до "Дружби Народів". Повз станцію "Дніпро" поїзди, як і раніше, слідуватимуть без зупинки.

Нагадаємо, столичний громадський транспорт частково змінить режим роботи.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Києві запрацювала ще одна станція метро, яка була зачинена від початку війни 5.00 5 3
Життя та Стиль / Столиця
02.04.2023 5344
Еще материалы раздела «Столиця»