<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.04.2023 9397

«Дощі не відчепляться». Синоптикиня попередила про найхолодніший день на Вербному тижні

За словами Наталки Діденко, вербний тиждень в Україні буде вологим та переважно холодним, аж до Вербної неділі.

Синоптикиня, на своїй сторінці в facebook, розповіла якою буде погода протягом вербного тижня та попередила про його найхолодніший тиждень. Пише nv.ua. 

«Холодний тиждень, щоправда, не скрізь — у східній частині України температура повітря якраз буде навпаки, висока, досягатиме +14+18 градусів.

У вівторок, найхолоднішою очікується погода в західних, північних областях (окрім Сумщини) та на Вінниччині, вдень лише +2+8 градусів.

У більшості центральних областей плюс північна Сумщина очікується +10+14 градусів, на півдні та сході дуже тепло, +14+18 градусів, в Криму може сягнути й до +20 градусів (на Одещині лише свіжіше, близько +12 градусів).

Переважатиме у вівторок в Україні хмарна погода.

Найближчої ночі невеликі дощ та мокрий сніг пройдуть на заході та півночі, а завтра вдень дощ очікується лише на Вінниччині, місцями на Одещині, в Чернівецькій області.

На решті території України істотні опади — навряд.

У Києві з найближчої синоптичної перспективи 4-те квітня передбачається найхолоднішим: вночі +1+4 градуси, вдень +6+7 градусів.

Вночі у столиці можливий мокрий сніг, завтра вдень — без істотних опадів.

Надалі трохи потепліє, проте дощі не відчепляться.

Але це якраз на руку, тобто, на гілки та листочки — кущам, деревам і квіточкам".

Оценка материала:

5.00 / 2
«Дощі не відчепляться». Синоптикиня попередила про найхолодніший день на Вербному тижні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.04.2023 9397
Еще материалы раздела «Суспільство»