<
НОВИНИ ДНЯ: Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°всі новини дня
Політика
Світ
04.04.2023 536

Алла Пугачова показала, як бавиться з підрослими двійнятами у Ізраїлі

Знаменитість показала, де тепер проходить дитинство її дітей.

418f6cd3dc80b78800eefab787a43d25_04.04.23

Російська співачка Алла Пугачова поділилася з шанувальниками рідкісними кадрами з 9-річними двійнятами від гумориста Максима Галкіна, Лізою та Гаррі. Пише ТСН. 

У своєму блозі в Instagram виконавиця опублікувала відео, на якому її донька весело танцює в компанії інших дівчат, а син Гаррі спостерігає за цим поруч зі своєю зірковою мамою.

До свого ролику примадонна додала іронічний підпис, в якому переробила рядки відомої російської пісні.

"Куди йде дитинство? В які міста? Виявляється, до Ізраїлю. Оце так!" - написала Пугачова.

Нагадаємо, що напочатку повномасштабної війни в Україні Пугачова разом з чоловіком виступила проти політики Кремля та покинула Росію. Зараз родина оселилася в Ізраїлі та, за словами інсайдерів, навіть отримала там громадянство. Крім того, подейкують, що Пугачова закрила увесь свій бізнес у країні-агрсеорці.

Оценка материала:

5.00 / 1
Алла Пугачова показала, як бавиться з підрослими двійнятами у Ізраїлі 5.00 5 1
Політика / Світ
04.04.2023 536
Еще материалы раздела «Світ»