<
НОВИНИ ДНЯ: В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Банки знизили ставки за депозитами: під який відсоток можна покласти гроші  Чому Путін раптово заговорив про мир: експерт пояснив, чого прагне РФ  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  США пригрозили санкціями банку Raiffeisen через зв'язки з Росією, - Reuters  Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на ній  Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦКвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.04.2023 839

Мигдально-сирна паска: простий рецепт

Великдень вже скоро, і саме час почати збирати рецепти найсмачніших пасок.

c73b6fff8cb4b4a4732634e8ca71ad96_05.04.23

Класичну сирну паску готують за допомогою рознімної чотирикутної форми у вигляді зрізаної піраміди.  Можна використовувати й інші ємності, наприклад, глибокі миски, головне, щоб готовий виріб нагадував пагорб. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • 1,5 кг протертого і відтиснутого сиру
  • 200 г вершкового масла
  • 3 скл. цукру
  • 10 жовтків
  • 250 г сметани
  • ½ скл. родзинок
  • 1 скл. рубленого мигдалю
  • цедра одного лимона

Вершкове масло розтерти з цукром, поступово додаючи по одному жовтку. Додати сир, збиту сметану, мигдаль, цедру і все перемішати.

Щоб паска вийшла повітряною, відтиснутий сир двічі протерти крізь сито або, у крайнім разі, збити за допомогою блендера.

Родзинки заздалегідь промити і замочити в гарячій воді, фруктовому сиропі або лікері.

Наповнити масою форми, застелені марлею, поставити під прес на холод мінімум на 12 годин.

Оценка материала:

5.00 / 3
Мигдально-сирна паска: простий рецепт 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
05.04.2023 839
Еще материалы раздела «Суспільство»