<
НОВИНИ ДНЯ: Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусів  Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання  Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reuters  Мобілізація в Україні. Повний перелік хвороб, з якими точно не беруть на службу  Путін проголосив героями Росії канібалів і маніяків, – Кислиця в Радбезі ООНвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.04.2023 686

Дощ, мокрий сніг та невелике потепління: прогноз погоди в Україні на 5 квітня

У деяких областях України попереджають про опади ти си

У середу, 5 квітня, погода у більшості областей України буде теплою, однак з великою кількістю опадів на заході, там також можливий мокрий сніг. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Укгідрометцентр.

У Житомирській та Вінницькій областях опади переважно у вигляді снігу, на дорогах місцями ожеледиця; температура вночі 0-6° морозу, в Карпатах до 10° морозу, вдень 0-6° тепла.

На решті території часом невеликий, місцями помірний дощ, найближчої ночі у південних областях місцями туман; температура вночі 2-8° тепла, вдень 6-12°, у східних та південно-східних областях 11-17°.

Вітер північних напрямків, 5-12 м/с у Карпатах та Криму, місцями пориви 15-20 м/с.

Погода у Києві та області

У Києві та Київській області 5 квітня синоптики прогнозують хмарну погоду, очікується дощ. Вітер північно-східний, 7-12 метрів на секунду.

Температура по області вночі 2-7°С тепла, вдень 7-12°С; у Києві вночі 3-5°С тепла, вдень 8-10°С.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дощ, мокрий сніг та невелике потепління: прогноз погоди в Україні на 5 квітня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.04.2023 686
Еще материалы раздела «Суспільство»