<
НОВИНИ ДНЯ: Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на ній  Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦК  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусів  Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання  Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reutersвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.04.2023 3988

Сніг на заході та до +17 на сході: якою буде погода в Україні до кінця тижня

Погода в Україні цього тижня буде хмарна, також дощитиме. На заході країни прогнозують мокрий сніг, а на сході повітря прогріється до +17.

Про це повідомляє РБК-Україна , посилаючись на Укргідрометцентр.

Прогноз погоди на 5 квітня.

По всій Україні все ще будуть дощі, а на заході знову ж таки дощ із мокрим снігом. Найтепліше буде на півночі, сході та Криму до 15-17 градусів тепла, а найхолодніше на заході до 4-6 градусів тепла.

Прогноз погоди на 6 квітня.

На півдні буде хмарно із проясненнями, можливий невеликий дощ. В інших регіонах дощ, на заході ще мокрий сніг. Найтепліше буде на сході та півдні до 13-14 градусів тепла, а найхолодніше на Закарпатті до 4 градусів тепла.

Прогноз погоди на 7 квітня.

На Закарпатті та Буковині будуть дощі та мокрий сніг, в інших регіонах буде хмарно із проясненнями, можливі невеликі дощі. Найхолодніше буде на Закарпатті та Буковині до 7 градусів тепла, в інших регіонах температура буде приблизно однакова до 10-13 градусів тепла.

Прогноз погоди на 8 квітня.

По всій Україні буде хмарно із проясненнями, можливі невеликі дощі. Температура у всіх регіонах майже однакова до 10-13 градусів тепла.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сніг на заході та до +17 на сході: якою буде погода в Україні до кінця тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.04.2023 3988
Еще материалы раздела «Суспільство»