<
НОВИНИ ДНЯ: Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"  Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчоювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.04.2023 1223

Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування

Приготування паски завершується оформленням глазур'ю.

Лайфгаки, як зробити глазур ідеальною, в матеріалі ТСН.ua.

Паска - основна страва Великодня. Зазавичай її покривають глазур'ю. Приготування глазурі для паски - нескладний процес, але потрібно враховувати нюанси.

Розповідаємо, що потрібно зробити, щоб глазур на пасці була ідеальною

  1. Для глазурі краще використовувати цукрову пудру, а не цукор.
  2. Щоб глазур міцно трималася і не стікала, вона повинна мати консистенцією сметани.
  3. Якщо все ж вона вийшла занадто рідкою, можна її загустити, додавши 1 ст. л. цукрової пудри. Якщо навпаки, глазур здається занадто густою, можна додати до маси чайну ложку молока, або навіть води.
  4. Щоб глазур рівномірно лягла на поверхню паски, перед тим, як її нанести, обмажте верхню частину паски джемом. Тоді поверхня буде гладкою і блискучою.
  5. Глазур краще наносити шарами. Спочатку один шар, після того, як він висохне, наступний.
  6. Для збиття білкової глазурі використовуйте охолоджені яйця та сухий міксер.
  7. Щоб прибрати бульбашки повітря з глазурі, просто перед покриттям пропустіть готову глазур через ситечко.
  8. Білкову глазур наносіть на паску одразу після її приготування, але не на гарячу. Для нанесення глазурі потрібно почекати, поки паска охолоне.
  9. Наносити глазур на паску можна силіконовим пензликом. Можна занурити виріб у миску з глазур'ю. Можна полити паску зверху глазур'ю, попередньо поставивши її на решітку.
  10. Щоб паска виглядала яскравішою, до білої глазурі можна додати харчові барвники.
  11. Якщо глазур шоколадна, після її нанесення випічку потрібно поставити до холодильника для застигання глазурі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.04.2023 1223
Еще материалы раздела «Суспільство»