<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.04.2023 463

На Київщині відновили 85% об'єктів електроенергетичної інфраструктури та майже всі котельні​

У Київській області з початку повномасштабного російського вторгнення відновлено майже 85% пошкоджених об'єктів електроенергетичної інфраструктури, а також майже всі котельні.

Про це повідомила Державна інспекція енергетичного нагляду.

"І це враховуючи, що часто відновлення відбувались із ризиком для життя наших енергетиків і персоналу ремонтних бригад", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в регіоні внаслідок російської агресії було пошкоджено або повністю зруйновано кілометри ліній електропередачі, сотні об'єктів електропостачання та теплопостачання, включно з підстанціями та котельнями.

Фахівці управління Держенергонагляду постійно беруть участь у роботі комісій з оглядів пошкоджених об'єктів електричних мереж або їхніх складових. Метою таких оглядів є оперативне виконання відновлювальних робіт, забезпечення належного сталого електропостачання побутових споживачів.

Наразі представники Держенергонагляду оглянули 879 пошкоджених об'єктів електричних мереж або їхніх складових. За результатами оглядів оформлено 681 дефектний акт. Інші акти перебувають на стадії погодження.

Оценка материала:

5.00 / 1
На Київщині відновили 85% об'єктів електроенергетичної інфраструктури та майже всі котельні​ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.04.2023 463
Еще материалы раздела «Суспільство»