<
НОВИНИ ДНЯ: Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершеневсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.04.2023 740

Довгоочікуване тепло чи холод: метеорологи спрогнозували погоду на травень

Коли прийде потепління?

Українські метеорологи спрогнозували, якою буде погода у країні у травні.

Як передає "Хвиля", про це пише NV, посилаючись на дані meteoprog.com.

Так, метеорологи зробили на основі історичних даних за сімдесят років середній прогноз щодо України на травень.

Загалом, по Україні погода у травні буде теплою, навіть. При цьому найтепліші дні денна температура повітря підніматиметься до +24 градусів, а найтепліша нічна температура буде +14 градусів.

До того ж очікується лише один дощовий день, сімнадцять днів із мінливою хмарністю, два ясні сонячні дні та одинадцять похмурих днів.

Виходячи із попередніх прогнозів синоптиків, середня температура у Північному регіоні буде +14 градусів, опади не очікуються. У Південному регіоні +15 градусів, з опадами протягом 7 днів. У Західному та Східному регіонах +11 градусів, з опадами протягом восьми днів.

Що стосується природних катаклізмів та різких перепадів погоди, то у травні вони не очікуються.

Оценка материала:

5.00 / 1
Довгоочікуване тепло чи холод: метеорологи спрогнозували погоду на травень 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.04.2023 740
Еще материалы раздела «Суспільство»