<
НОВИНИ ДНЯ: Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на святовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.04.2023 3593

День буде незвичним. Синоптик дала прогноз погоди на 11 квітня

Погода у вівторок, 11 квітня, в Україні буде незвичайною, оскільки найхолодніше буде на півдні. Дощі завтра очікуються на тому ж півдні та у центрі України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"11 квітня буде незвичним. Бо найхолоднішою (чи найпрохолоднішою) очікується погода в південній частині, якій традиційно належить бути найтеплішою", - розповіла вона.

За даними синоптика, завтра протягом дня лише +9...+12 градусів, хіба в Криму та Приазов'ї до +14 градусів.

"На решті території України вдень у вівторок +12...+16 градусів, хіба що в прикарпатських областях місцями ще затримається свіжіша погода, +9..+12 градусів", - додала Діденко.

При цьому, дощі завтра пройдуть у південній частині, ввечері 11 квітня "підтягнуться" до центральних областей.

"Трохи покапає на заході, але не суттєво. На решті території України - без опадів", - додала вона.

Погода в Києві

У столиці 11 квітня температура повітря порадує, вдень до +15 градусів. Дощу не буде.

Як повідомлялось, погода в Одесі та області у вівторок, 11 квітня, погіршиться. Тому місцевих жителів попередили про загрозу детонації мін.

Крім того, у понеділок-вівторок, 10-11 квітня, в Україні прогнозується ймовірність сходження лавин у двох областях. Українців просять утриматися від походів у гори.

Оценка материала:

5.00 / 2
День буде незвичним. Синоптик дала прогноз погоди на 11 квітня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.04.2023 3593
Еще материалы раздела «Суспільство»