<
НОВИНИ ДНЯ: Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплимвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.04.2023 5029

Синоптик розказала, яка погода буде в Україні на Великдень

Цього року Великдень в Україні не буде дуже теплим.

Великдень 2023 в Україні не буде дуже теплим. Про це свідчить прогноз відомого синоптика Наталки Діденко. Пише УНІАН. 

"На Великдень в Україні вночі очікується +5...+9 градусів, свіженько, думайте, що одягнути красиве тепліше, вдень 16-го квітня передбачається +9...+12 градусів", - розказала вона.

Щодо опадів у цей день, то , за словами синоптика, дощі більш ймовірні тільки в західних областях. Вона додала, що ближче до 16 квітня ще можливі уточнення прогнозу.

На Великдень в Україні похолоднішає - прогноз

Раніше синоптик Ігор Кібальчич спрогнозував, щощ на Великдень в Україні очікується похолодання.

Зокрема, за його даними, найхолодніше 15 та 16 квітня буде на Лівобережжі України, де вдень температура ледь сягатиме +10°...+15°.

Також він попередив, що наприкінці поточного тижня, тобто на Великдень, в Україні вночі не виключені заморозки на поверхні грунту та у повітрі. Він пояснив, що в першій половині тижня розвиток циклону над акваторією Чорного моря спричинить дощі у більшості областей України. Натомість ближче до вихідних у північно-східній частині Європи оформиться потужний антициклон, завдяки якому опадів в Україні стане значно менше.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик розказала, яка погода буде в Україні на Великдень 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.04.2023 5029
Еще материалы раздела «Суспільство»