<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.04.2023 1492

Волонтер шокував виглядом могили Григорія Чапкіса: занедбана та необлагоджена

Легенди танцю не стало майже два роки тому.

6a96993026888e298b999223f586b3f8_13.04.23

У Мережі показали, який вигляд має могила легендарного українського хореографа Григорія Чапкіса. Пише ТСН. 

Відео у своєму TikTok оприлюднив волонтер Максим Левченко. Днями він побував на могилі Григорія Миколайовича на Байковому кладовищі у Києві і був приголомшений тим, у якому стані вона перебуває.

Легенди українського танцю не стало майже два роки тому, втім на його могилі досі не встановили пам'ятник і там лежать засохлі квіти:

"Дуже гірко і прикро дивитися на могилу Григорія Миколайовича Чапкіса. Вже минуло два роки. Але чомусь його дружина, яку він у наших особистих розмовах називав діамантиком, його син з Америки не додумалися ще поки що не те, що поставити пам'ятник, а хоча б її облагородити", - говорить у відео Левченко.

Зазначимо, що Григорій Чапкіс помер 13 червня 2021 року. Його поховали на Байковому кладовищі. До останніх днів життя маестро поруч з ним була його кохана дружина Міла, з якою він одружився 2020 року. Жінка воліла залишатися у тіні і не хотіла публічності. Про дружину Чапкіса відомо, що вона бізнесвумен і керує магазинами прикрас. Кохана була молодша від Григорія Миколайовича на 52 роки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Волонтер шокував виглядом могили Григорія Чапкіса: занедбана та необлагоджена 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.04.2023 1492
Еще материалы раздела «Суспільство»