<
НОВИНИ ДНЯ: Байден зробив нову заяву по Україні, назвавши Путіна "жорстоким тираном"  Путіну потрібна Україна, щоб вести війну проти НАТО – ISW  Зі 100% людей, які отримали повістки, приходять усього 2% - працівник ТЦК  Як швидко приготувати запіканку з ковбасою та сиром: рецепт від фудблогерки  В ISW оцінили готовність РФ до справжніх переговорів з Україною  РФ захотіла змінити кордони в Балтійському морі: Німеччина гнівно відреагувала  Генсек НАТО закликав союзників дозволити Україні бити їхньою зброєю по території Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.04.2023 2265

Йде антициклон з півночі: карта та прогноз погоди в Україні на Великдень

У неділю, 16 квітня, християни східного обряду святкуватимуть Великдень, цього дня особливо хочеться сонця та гарної погоди, але цього року місцями пройдуть дощі.

Про це свідчить прогноз метеосайту METEOPROG. Пише "Апостроф".

Так, у святкові вихідні, 15–16 квітня, погоду в Україні визначатиме гребінь антициклону з півночі. Істотних опадів не очікується, проте місцями дощитиме. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с.

Вночі стовпчики термометрів показуватимуть від 3 до 8 градусів із позначкою "плюс", вдень прогнозується +11+16 градусів. На півночі Лівобережжя буде прохолодніше - вночі 0 ... +5 градусів, вдень повітря прогріється всього до +8 +13 градусів. Раніше "Апостроф" публікував прогноз погоди на Великдень, 16 квітня, від народного синоптика Станіслава Щедріна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Йде антициклон з півночі: карта та прогноз погоди в Україні на Великдень 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.04.2023 2265
Еще материалы раздела «Суспільство»