<
НОВИНИ ДНЯ: Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливостівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.04.2023 734

Міністр освіти Лісовий відповів, коли вчителям та викладачам чекати на підвищення зарплат

Лісовий наголосив, що "на усіх політичних рівнях є розуміння цієї проблеми".

23a6ba6b6856eaaab88f5840046ce11a_15.04.23

У Міносвіти активно працюють над питанням підвищення зарплат для представники усіх рівнів освіти. Пише ТСН. 

Про це розповів міністр освіти та науки Оксен Лісовий у програмі "Сніданок з 1+1".

"Як громадянин, а не міністр, я скажу, що такі низькі зарплати - це приниження. Ми повинні вийти із такої позиції, як гідність людини. Ми повинні вийти на гідну оплату праці. Якщо ми хочемо виховувати громадянина, то ми повинні зробити так, щоб і педагог відчував себе гідною людиною. Тому оплата праці - дуже важлива. Сьогодні в процесі мого спілкування із президентом, його було багато, в процесі спілкування із прем'єр-міністром, віцепрем'єр-міністром", - сказав Лісовий.

Він зауважив, що "на усіх політичних рівнях є розуміння цієї проблеми. Моделі оплати праці і рішення - в роботі. Є мета - вона поставлена. Підвищення повинно бути системним. Інше питання - який принцип, пріоритизація, шлях. Це зараз активно опрацьовується на усіх рівнях".

Оценка материала:

5.00 / 2
Міністр освіти Лісовий відповів, коли вчителям та викладачам чекати на підвищення зарплат 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.04.2023 734
Еще материалы раздела «Суспільство»