<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухаркивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.04.2023 24866

Синоптик розповіла, коли в Україну прийде тепло

Найближчими днями про стабільний антициклон над Україною, що зумовить відсутність дощів, не йдеться. Сьогодні погода в Україні буде неоднорідною, а потепління варто чекати наступного тижня.

Про це синоптик Наталка Діденко написала у Facebook.

"Чудове весняне тепло охопить західні області, більшість півдня (окрім Запоріжжя) та частину центральних областей. Тут очікується протягом дня +15...+20 градусів", - розповіла вона.

За словами синоптика, найхолоднішою частиною виявиться північна, також східна, а ще Полтавська області - вдень тут буде не вище +8...+11 градусів.

"Помірні дощі пройдуть у східних областях, у більшості областей України - місцями невеликі", - додала вона, уточнивши, що у західній частині України переважатиме суха погода, хіба що аж ввечері на Закарпатті поллє дощ.

У Києві впродовж дня температура повітря не підніметься вдень вище +9....+11 градусів.

"Буде переважно хмарно, місцями ймовірний невеликий дощ", - додала синоптик.

У суботу в столиці буде ще холодніше, а в неділю, на Великдень, трохи потепліє, але не без дощу.

За даними Діденко, відчутніше тепло прийде в Україну у вівторок, 18 квітня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик розповіла, коли в Україну прийде тепло 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.04.2023 24866
Еще материалы раздела «Суспільство»