<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.04.2023 2353

Частину України накриють дощі з грозами: прогноз погоди на вихідні

На великодніх вихідних частину України накриють дощі з грозами. При цьому температура повітря місцями прогріється до +19 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз Укргідрометцентру у Facebook.

За даними синоптиків, у вихідні на Правобережжі помірні, а в понеділок у західних областях очікуються невеликі дощі, а вдень місцями грози.

На решті території буде без істотних опадів, лише найближчої ночі на північному сході країни можливі невеликий дощ і мокрий сніг.

Вітер східний, південно-східний, 5-12 м/с.

Температура повітря вночі становитиме +3 +9 градусів, а в Карпатах і на сході країни +1 +6. При цьому вдень температура коливатиметься від +8 до 15 градусів, а в південній частині та на Закарпатті місцями прогнозують +16 +19.

Нагадаємо, мешканців Києва та низки областей попередили про можливі підтоплення доріг та будинків. Загроза підтоплення можлива у період з 13 по 17 квітня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Частину України накриють дощі з грозами: прогноз погоди на вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.04.2023 2353
Еще материалы раздела «Суспільство»