<
НОВИНИ ДНЯ: Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.04.2023 845

Прогноз погоди на 15 квітня: в регіонах не припиняються дощі, температура - до 19° тепла

У горах можливе сходження лавин.

У суботу, 15 квітня, місцями в Україні не припиняться опади. Втім, буде тепло. Протягом доби прогнозують від +3° до +19°. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В областях буде хмарно з проясненнями. Вночі на Закарпатті та Прикарпатті, а вдень на Правобережжі будуть помірні дощі. У північно-східних областях вночі - невеликий дощ та мокрий сніг. На решті території - без істотних опадів.

Вночі у більшості регіонів синоптики прогнозують 3-8° тепла, а вдень - 8-13° вище нуля. На півдні місцями повітря прогріється до 14-19°,

Прогноз погоди на Київщині

У регіоні 15 квітня прогнозують хмарність з проясненнями. Вночі без істотних опадів, а вдень дощитиме. швидкість південно-східного вітру - 7-12 м/с.

Вночі температура в Київській області буде 3-8° тепла, а вдень - 8-13°. У Києві вдень стовпчики термометрів покажуть +5-7° тепла, вдень близько 10° тепла.

Погода в Карпатах

У Карпатах вночі та вдень синоптики прогнозують 2-7° тепла. Вдень у регіоні можливі дощі. Крім того, синоптики попереджають про значну лавинну небезпеку на високогiр'ї Прикарпаття та Закеарпаття.

"Можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин. Радимо утриматись від походів на високогір'я", - наголошують рятувальники.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 15 квітня: в регіонах не припиняються дощі, температура - до 19° тепла 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.04.2023 845
Еще материалы раздела «Суспільство»