<
НОВИНИ ДНЯ: У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штрафвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.04.2023 682

Погода на Великдень, 16 квітня: чи потепліє в Україні на свято

У багатьох регіонах буде дощ.

У неділю, 16 квітня, на Великдень, погода не дуже потішить українців теплом. Лише місцями повітря прогріється аж до 20° тепла. Місцями прогнозують опади. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В областях буде хмарно з проясненнями. У західних, Одеській та Миколаївській областях, на півночі та в центрів дощитиме. На решті території - без істотних опадів. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с.

Вночі у більшості регіонів України температура повітря буде +3-8°. На сході та в Карпатах буде прохолодніше - від 0° до +5°. Вдень повітря прогріється до 11-16° тепла. На Закарпатті стовпчики термометрів піднімуться до позначки +20°.

Погода на Київщині

На Великдень, 16 квітня, в області прогнозують хмарність з проясненнями. Вночі дощитиме, але вдень істотних опадів синоптики не прогнозують. Швидкість південно-східного вітру буде 7-12 м/с.

В Київській області вночі температура повітря становитиме 3-8° тепла, а вдень 11-16°. У столиці вночі стовпчики термометрів покажуть +6-8°, а вдень - 13-15° вище нуля.

Прогноз погоди на квітень

Синоптики "Укргідрометцентру" інформували, що квітень в Україні буде теплим. Середня місячна температура повітря прогнозується від 9° до 13° тепла, що на 1-1,5 градуса вище за норму.

Оценка материала:

5.00 / 1
Погода на Великдень, 16 квітня: чи потепліє в Україні на свято 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.04.2023 682
Еще материалы раздела «Суспільство»