НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.04.2023 378

Продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк здійснив камінгаут

Шоураннер зробив відверте зізнання.

f94cf2335e71d024f25d67f8a722c755_16.04.23

Продюсер проєктів "Голос країни"  та "Танці з зірками" Володимир Завадюк здійснив камінгаут. Пише ТСН. 

 

На своїй сторінці в Instagram Володимир поділився відвертою публікацією, в якій розповів про свої сумніви, як виникли під час війни. Продюсер зауважив, що зараз не варто відкладати щось на потім та вирішив, що прийшов час розкрити своїй аудиторії правду про особисте життя.

Завадюк зізнався, що в нього є бойфренд, з яким вони вже живуть разом. Проте особистість своєї другої половинки продюсер розкривати не став.

"Я переїхав зі своєї улюбленої квартири, яка відтепер за блок-постами в урядовому кварталі, на більшу разом з бойфрендом. Я почав щиро говорити про це тут. Мені не легко було зважитись, але я це зробив. Бо це про сміливість бути собою", - написав Завадюк.

Після таких відвертих слів Завадюк порадив й іншим бути чесними з собою та зрештою наважитися на те, про що вони давно мріяли.

"Нам всім треба робити зараз те, про що ми мріяли роками. І більше нічого не відкладати на потім", - додав Володимир.

Оценка материала:

5.00 / 2
Продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк здійснив камінгаут 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.04.2023 378
Еще материалы раздела «Суспільство»