<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
16.04.2023 2804

Велика вода у Києві: підтоплено міський парк "Наталка" та острів Оболонський

Ризик підтоплення зберігається у чотирьох районах столиці.

aa8a9ba5fdb7de7307d1206bef2aa4de_16.04.23

У Києві підтопило міський парк "Наталка" та всю берегову зону. Пише ТСН. 

Через сильні опади протягом останніх днів зафіксовано підняття води у Дніпрі.

Щодо "Наталки", то під водою опинилася частина набережної від самого парку до Поштової площі.

Про це повідомляє УНІАН.

Також частково підтоплено острів Оболонський та парк "Прирічна".

За прогнозами синоптиків, наприкінці квітня та на початку травня очікуються рясні дощі. Столична влада попереджає, що цією весною рівень повені у столиці буде значно більшим, ніж торік. Як наслідок, є ризик підтоплення окремих територій у Голосіївському, Дарницькому, Деснянському та Дніпровському районах.

На території Київської області зафіксовано локальні підтоплення у Вишгородському, Броварському та Бучанському районах. Рятувальники постійно здійснюють моніторинг підняття рівня води. Співробітники ДСНС рятують людей і тварин та мотопомпами відкачують воду.

Нагадаємо, як повідомляла пресслужба ДСЕС, в українських річках спостерігається сезонне підняття рівня води. Станом на ранок 15 квітня воно зафіксоване у межах річок Дніпро, Десна, Сейм, Прип’ять, Горинь та Західний Буг на територіях Волинської, Київської, Рівненської, Черкаської та Чернігівської областей.

Оценка материала:

5.00 / 2
Велика вода у Києві: підтоплено міський парк "Наталка" та острів Оболонський 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
16.04.2023 2804
Еще материалы раздела «Столиця»