<
НОВИНИ ДНЯ: Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
16.04.2023 341

Як знайти аптеку, що відпускає медикаменти за програмою "Доступні ліки"

В Україні продовжує діяти програма "Доступні ліки", завдяки якій пацієнти можуть отримувати необхідні ліки безоплатно або з невеликою доплатою.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я України.

Знайти аптеку з "Доступними ліками" допоможе оператор контакт-центру НСЗУ за номером 16-77. Усі дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів - безоплатні.

Аптеки, які беруть участь у програмі реімбурсації, можна впізнати візуально. Вони мають на дверях наліпку "Тут є "Доступні ліки", а ті, де можна отримати інсулін, мають наліпку "+Інсуліни".

У МОЗ пояснили, що шукати аптеку з "Доступними ліками" можна за допомогою "Електронної карти аптек-учасниць програми реімбурсації лікарських засобів" за посиланням.

Для забезпечення доступу пацієнтів до життєво важливих ліків, лікарі можуть виписувати як електронні, так і паперові рецепти.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як знайти аптеку, що відпускає медикаменти за програмою "Доступні ліки" 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
16.04.2023 341
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»