<
НОВИНИ ДНЯ: Чи спаде спека в Україні на вихідних: синоптики дали детальний прогноз  Мобілізація в Україні: скільки всього чоловіків нарахували і яка частина з них має бронь  Найкращий літній напій: як приготувати домашній квас з чорного хліба  Спека набирає обертів: синоптик попередила про аномальну погоду у липні  Скільки військовозобов'язаних "невидимі" для держави: нардеп шокував кількістю  Чи чекати на закінчення війни вже незабаром: як змінилася риторика Зеленського за рік  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.04.2023 1812

Запечена картопля з грудинкою та яйцями: простий рецепт

Картопля – один із найбільш часто вживаних овочів. Печена картопля – найкорисніша з усіх картопляних страв, у ній зберігається найбільше вітамінів.

Заповніть відварену картоплю начинкою з грудинки, яйця, збитого з сиром, і запікайте в духовці до золотистої скоринки. Пише ТСН. 

Складники

  • картопля – 4 шт.;
  • грудинка – 100 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • сир моцарела – 100 г;
  • вершки – 50 г;
  • паприка – 1 ч. л.;
  • сіль.

Приготування

Картоплю варіть у кожушках 15 хвилин до готовності. Охолодіть, розріжте вздовж навпіл і ложечкою вийміть середину. Наріжте грудинку та сир дрібними кубиками, додайте картопляну м'якоть. Яйце збийте з вершками, сіллю та паприкою. Все з'єднайте та перемішайте.

Заповніть цією сумішшю картоплю і запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 15-20 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Поради

  • Сир використовуйте будь-який.
  • Грудинку можна взяти копчену.
  • Вершки беріть будь-якої жирності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Запечена картопля з грудинкою та яйцями: простий рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.04.2023 1812
Еще материалы раздела «Суспільство»