НОВИНИ ДНЯ: Сало по-гуцульськи: стародавній рецепт ароматної закуски на зиму  Україну замете не на жарт. Які області засипле снігом найближчим часом  РФ за 10 днів втрачає стільки, як СРСР в Афганістані за 10 років – експерт  Україна може програти, якщо США скоротять допомогу, - Зеленський  У Києві прогнозують подальше ускладнення погодних умов  Чи може Путін погодитись на замороження війни: у Кремлі відповіли  США дали "зелене світло" на удари вглиб Росії ракетами Storm Shadow, - The Timesвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.04.2023 960

Яйця, фаршировані авокадо: що робити, якщо ви не доїли крашанки

Якщо після свят у вас залишилося багато варених яєць, які ніхто не їсть, приготуйте з них оригінальну закуску. Іноді вона запам'ятовується гостям більше, ніж основна страва.

Приготуйте фаршировані яйця з авокадо, гарантуємо, що ви подаватимете цю закуску на кожній вечірці, яку влаштовуєте, відтепер і назавжди. Пише ТСН. 

Складники

  • яйця — 10 шт.
  • авокадо — 1 шт.
  • лимонний сік — 1 столова ложка
  • майонез — 2 столові ложки
  • дижонська гірчиця — 1 столова ложка
  • гострий соус (за бажанням) — 1 чайна ложка
  • сіль та свіжомелений чорний перець
  • зелена цибуля — 2 столові ложки

Приготування

Варені яйця очистіть і розріжте вздовж навпіл. Видаліть жовтки і помістіть їх у невелику миску.

Перекладіть авокадо в миску з жовтками і додайте лимонний сік, майонез, гірчицю та гострий соус (якщо використовуєте). Розімніть суміш виделкою до однорідності. Додати сіль та перець за смаком.

Викладіть суміш ложкою на половинки яєчних білків і прикрасьте кожну кількома зубчиками зеленої цибулі. Яйця можна подавати одразу або зберігати до доби у холодильнику в герметичному контейнері.

Порада

  • Якщо ви готуєте заздалегідь, додайте зелену цибулю перед подаванням на стіл.

Оценка материала:

5.00 / 1
Яйця, фаршировані авокадо: що робити, якщо ви не доїли крашанки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.04.2023 960
Еще материалы раздела «Суспільство»