<
НОВИНИ ДНЯ: Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.04.2023 2472

Дощі візьмуть "паузу", але не скрізь: прогноз погоди в Україні

Після Великодня, коли погода в Україні була похмурою та з незначними опадами, ситуація не сильно зміниться - у вівторок, 18 квітня середня температура повітря становитиме близьке 14 градусів, при цьому на заході країни можливі дощі.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на Facebook-сторінці. Пише apostrophe.ua. 

Так, у більшості областей України температура повітря коливатиметься від +12 до +15 градусів. При цьому на заході буде дещо холодніше – близько +9+12 градусів, а на півдні найтепліше - до +17+20 градусів.

"Дощі більш ймовірні на заході та південному заході України, на решті території - вогко, хмарно, проте без істотних опадів", - наголосила синоптик.

У Києві опадів не передбачається, при цьому повітря прогріється до +13, +14 градусів.

За словами Діденко, в цілому протягом тижня в Україні буде досить прохолодно, вранці та вночі холодно, а вдень помірно тепло. При цьому, періодично литимуть дощі.

Раніше ми публікували фоторепортаж затопленої набережної у столиці.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дощі візьмуть "паузу", але не скрізь: прогноз погоди в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.04.2023 2472
Еще материалы раздела «Суспільство»