НОВИНИ ДНЯ: Гарріс і Трамп зрівнялися у семи ключових штатах, - опитування Bloomberg  Це законна ціль: США про війська КНДР в Україні  У Зеленського відреагували на інформацію, що сім країн НАТО виступають проти запрошення України  Рецепт оладок із цвітної капусти з сиром  Вчені виявили потрійну чорну діру: це порушує модель смерті зірок  Скільки людей може призвати Україна: демографиня про мобілізаційний ресурс  Соціологи показали, як змінилася підтримка українців вступу до ЄС і НАТО з початку війнивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
19.04.2023 4160

У Києві пішов під воду Оболонський острів, який має стати рекреаційною зоною

Цей острів планували перетворити на парк відпочинку з пляжем і спортивними майданчиками. Восени минулого року там почався перший етап капремонту.

e07419feeedcbf0c4a832ba20f6a5967_19.04.23

У Києві підтопило Оболонський півострів, який має стати рекреаційною зоною і до якого почали будувати новий пішохідний міст. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Telegram-канал "Життя Оболонського району".

Масштаб підтоплення можна побачити на доданій світлині.

Зазначимо, Оболонський острів заплпновано перетворити на парк відпочинку з пляжем і спортивними майданчиками. Восени минулого року на острові почався перший етап капремонту.

Нагадаємо, у Києві пік паводку очікується 22 квітня. Під загрозою підтоплень опинилися ті місця, куди вже дісталася "велика вода". Усі столичні служби готуються до можливих надзвичайних ситуацій. Водночас в Укргідрометцентрі наголошують, що затоплення Києва не буде.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві пішов під воду Оболонський острів, який має стати рекреаційною зоною 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
19.04.2023 4160
Еще материалы раздела «Столиця»