Життя та Стиль
Суспільство
Паштет із сардин з олією: рецепт від Євгена Клопотенка
Шеф-кухар упевнений, що паштет із сардин з олією стане однією з ваших улюблених закусок.
Якщо у вас немає часу на довгі приготування, а хочеться зробити якусь смачну закуску, то цей рецепт — те, що ви так довго шукали. Всього 10 хвилин і ідеально збалансований за смаком рибний паштет буде у вас на столі. Єдине, що важливо в цьому рецепті, взяти якісні консерви. Пише ТСН.
Час підготування — 10 хвилин
Час приготування — 7 хвилин
Інгредієнти:
Консервовані сардини — 150 г
Вершкове масло — 150 г
Сік лимона — 1 ст. л.
Лимонна цедра (половини лимона)
Петрушка — 25 г
Сіль за смаком
Покроковий рецепт:
Відкрийте банку з сардинами, дістаньте рибу з олії і викладіть на паперовий рушник, щоб олія увібралася.
Вершкове масло нагрійте до кімнатної температури, листя петрушки дрібно поріжте.
У невеликій мисці змішайте вершкове масло, сардини, зелень, цедру лимона і сік лимона. Вимісіть виделкою до отримання однорідної маси. Можете використовувати блендер, якщо хочете, щоб паштет вийшов більш однорідним. Додайте сіль за смаком. Подавайте з грінками із бородинського хліба.
Готувати — це просто!
Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі програми "Сніданок з 1+1" і "Сніданок. Вихідний".