НОВИНИ ДНЯ: Візит спецпредставника Трампа до України вже готують, дата визначена, - МЗС  Грибна підлива: рецепт смачного додатку до страв  Синоптики розповіли, на яку погоду чекати в Україні 22 грудня  Погода знову вражає: якими будуть вихідні в Україні  Чи потрібні парасольки? Якої погоди чекати українцям на Різдво  На вихідних погода в Україні зіпсується  Вихідні будуть без морозів, але з опадами, вдень до +7°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.04.2023 1087

Паштет із сардин з олією: рецепт від Євгена Клопотенка

Шеф-кухар упевнений, що паштет із сардин з олією стане однією з ваших улюблених закусок.

29a3cf44bda23f1d807dcc07bcd7c02f_20.04.23

Якщо у вас немає часу на довгі приготування, а хочеться зробити якусь смачну закуску, то цей рецепт — те, що ви так довго шукали. Всього 10 хвилин і ідеально збалансований за смаком рибний паштет буде у вас на столі. Єдине, що важливо в цьому рецепті, взяти якісні консерви. Пише ТСН. 

Час підготування — 10 хвилин

Час приготування — 7 хвилин

Інгредієнти:

Консервовані сардини — 150 г

Вершкове масло — 150 г

Сік лимона — 1 ст. л.

Лимонна цедра (половини лимона)

Петрушка — 25 г

Сіль за смаком

Покроковий рецепт:

Відкрийте банку з сардинами, дістаньте рибу з олії і викладіть на паперовий рушник, щоб олія увібралася.

Вершкове масло нагрійте до кімнатної температури, листя петрушки дрібно поріжте.

У невеликій мисці змішайте вершкове масло, сардини, зелень, цедру лимона і сік лимона. Вимісіть виделкою до отримання однорідної маси. Можете використовувати блендер, якщо хочете, щоб паштет вийшов більш однорідним. Додайте сіль за смаком. Подавайте з грінками із бородинського хліба.

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі програми "Сніданок з 1+1" і "Сніданок. Вихідний".

Оценка материала:

5.00 / 3
Паштет із сардин з олією: рецепт від Євгена Клопотенка 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
20.04.2023 1087
Еще материалы раздела «Суспільство»