НОВИНИ ДНЯ: "Швидше, швидше, швидше": США тиснуть на Україну, вимагаючи підписати мирну угоду  Не маємо єдиної думки щодо Донбасу: Зеленський пояснив, чому не погоджується з планом США  Штрафи за новорічні ялинки: яку відповідальність передбачено 2025 року  Вифлеємський вогонь миру доставили до України: що це за традиція  Народні прикмети і забобони, що пов’язують декабрист із долею та енергетикою оселі  Хмарний тиждень попереду: детальний прогноз на найближчі дні  Антирекорд з довіри: Мерц зіткнувся з падінням рейтингів та загрозою від АдН, - Bloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.04.2023 1167

Якщо напекли багато пасок: рецепт смачного пудингу для сніданку чи перекусу

Як приготувати смачний пудинг з пасок, якщо ви напекли надто багато великодніх смаколиків і тепер боїтесь, що їх не зможете з'їсти.

4cd474ef5d1db3ee3cc0714f2a4e4e5c_21.04.23

На інстаграм-сторінці shuba.food поділилися рецептом пудингу із пасок, який може знадобитися тим, хто напік надто велику кількість цього великоднього десерту. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • 300 г паски;
  • 2 яйця;
  • 300 мл молока;
  • 2 столові ложки цукру;
  • 1 столова ложка вершкового масла;
  • будь-які сухофрукти чи ягоди.

Приготувати такий десерт на сніданок чи перекус дуже просто:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Яйця збийте з молоком та цукром. Паску наріжте тонкими скибочками.
  2. Форму для запікання змажте вершковим маслом. Викладіть скибочки паски в один шар, розкладіть ягоди (сухофрукти) і залийте частиною яєчно-молочної сумішші.
  3. Продовжуйте викладати другий шар за такою ж схемою. Залишіть на 5 хвилин, щоб паска добре просочилася.
  4. Поставте у духовку і випікайте 30-40 хвилин.

Такий десерт не потребує великої кількості інгредієнтів. Його можна готувати навіть тоді, коли паска вже трішки зачерствіла.

Оценка материала:

5.00 / 1
Якщо напекли багато пасок: рецепт смачного пудингу для сніданку чи перекусу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.04.2023 1167
Еще материалы раздела «Суспільство»