<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.04.2023 3407

Україну охоплять дощі та грози: прогноз погоди на 21 квітня

В горах можливе сходження лавин.

У п'ятницю, 21 квітня, в Україні дощитиме. Місцями - грози. Температура повітря буде плюсовою, але не дуже високою. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В Україні буде хмарно з проясненнями. На півдні, центрі та сході - помірний дощ. На південному сході -  грози. На решті території країни місцями невеликий дощ. Вітер, північний, північно-східний, 7-12 м/с.

Вночі у більшості регіонів стовпчики термометрів піднімуться до позначок +4-9°. Вдень буде трошки тепліше - +10-15°. На Закарпатті повітря прогріється до +19°.

Прогноз погоди на Київщині

В області буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, але вдень дощитиме. Швидкість північно-східного вітру - 7-12 м/с.

Вночі в області прогнозують 4-9° тепла, а вдень - 10-15°. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 5-7° тепла, а вдень +12-14°.

Погода в Карпатах

На високогір'ї Карпат буде невеликий дощ, а вночі - з мокрим снігом. Температура повітря вночі буде від 4° тепла до 1° морозу. Вдень - підніметься до +4-9° тепла.

Також 20 квітня очікується значна сніголавинна небезпека на високогір'ї Iвано-Франкiвської та східної частини Закарпатської областей. Рятувальники попереджають про можливе сходження лавин.

Нагадаємо, синоптики "Укргідрометцентру" інформували, що квітень в Україні буде теплим. Середня місячна температура повітря прогнозується від 9° до 13° тепла, що на 1-1,5 градуса вище за норму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україну охоплять дощі та грози: прогноз погоди на 21 квітня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.04.2023 3407
Еще материалы раздела «Суспільство»