<
НОВИНИ ДНЯ: Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденковсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.04.2023 19422

Синоптик розповіла, чи припиняться дощі, і назвала дату потепління

У п'ятницю, 21 квітня, в більшості областей України очікуються дощі, від невеликих до помірних. Погоду в країні визначатиме циклон Sven, але наприкінці тижня передбачається значне потепління.

Без опадів лише на Волині, Рівненщині та Львівщині через близькість західного антициклону Petra. Такий прогноз озвучила українська синоптикиня Наталка Діденко. Пише OBOZREVATEL.

За її словами, погодну ситуацію ускладнить поривчастий вітер північно-східного напрямку, можливі навіть часом штормові пориви 15-20 м/с.

У центральних областях, Київській, Сумській, Харківській, Луганській, а також на півдні Одеської області та в Карпатах вдень до +8 +12 градусів тепла.

На південному сході України, в більшості західних областей +12 +16 градусів.

У Києві 21 квітня очікується дощова вітряна погода, температура повітря близько +9 +10 градусів.

Відчутне потепління в Україні очікується в неділю-понеділок, прогнозує Наталка Діденко.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

– На Україну чекає різка зміна погоди в травні. Синоптики розповіли, коли чекати на справжнє тепло.

– У кількох областях України оголосили червоний рівень небезпеки через весняну повінь, ще в двох – помаранчевий. Найважча ситуація зараз на узбережжі Дніпра.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптик розповіла, чи припиняться дощі, і назвала дату потепління 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.04.2023 19422
Еще материалы раздела «Суспільство»