<
НОВИНИ ДНЯ: Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°всі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
21.04.2023 858

Київрада відвела землю для створення Національного військового меморіального кладовища - Віталій Кличко

Київрада виділила земельну ділянку для розташування меморіального військового кладовища у Биківні.

a1e966834b151202ede14ef07ccbfd5b_21.04.23

Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі мер Києва Віталій Кличко за результатами засідання Київради. Пише ТСН. 

«Київрада сьогодні відвела землю і фактично розпочала процедуру створення Національного військового меморіального кладовища в Биківні. За його створення відповідає держава і місце визначив уряд. Столиця ж готова всіма можливими способами сприяти створенню меморіалу наших героїв», - заявив Віталій Кличко.

За його словами, місце розташування меморіалу було визначено з урахуванням думки громадськості.

«Раніше ми підтримали пропозицію уряду щодо створення військового кладовища на Лисій горі. Але у громадськості вона підтримки не знайшла. Тому тепер ідеться про Биківню», - зазначив мер Києва.

За його словами, площа нового кладовища складе майже 100 га.

«8 гектарів землі в цій місцевості - у власності міста. І сьогодні ми відвели їх, фактично розпочавши процедуру організації меморіалу. Поруч - близько 90 гектарів - земля державна. Відтак, загальна площа Національного військового меморіального кладовища сягне майже 100 гектарів», - повідомив Віталій Кличко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Київрада відвела землю для створення Національного військового меморіального кладовища - Віталій Кличко 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
21.04.2023 858
Еще материалы раздела «Столиця»