<
НОВИНИ ДНЯ: Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщовсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
22.04.2023 2238

У Києві поменшає маршруток: схеми

Маршрутки замінять низькопідлоговими тролейбусами та автобусами.

526de22fa137cd89ddf173d1fecb23c5_21.04.23

У Києві поменшає маршруток, їх замінять на муніципальний транспорт. Пише ТСН. 

Про це повідомив заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури Валентин Кульбакоу коментарі телеканалу "Київ".

"Ми взялися за перевірки. За результатами було встановлено, що три перевізники взагалі не виконали зобов'язань. Вони здійснювали перевезення на маршрутах 187, 201, 408, 427, 437 та 497К застарілим рухомим складом, який не відповідав нормам безпеки та екологічності. Було розірвано з ними договори і скореговано маршрутну мережу, дещо змінено маршрути комунального перевізника "Київпастранс", який дублював ці маршрути. Було внесено зміни у тролейбусний маршрут №36 та автобусний маршрут №97К, щоб вони повною мірою могли обслуговувати пасажирів. Було збільшено кількість сучасних низькопідлогових тролейбусів та автобусів на цих маршрутах", - сказав Кульбако.

Перевагу в реорганізації маршрутної мережі надано автобусам і тролейбусам великої та особливо великої місткості КП "Київпастранс", а також приватним перевізникам, які якісно виконуватимуть умови договору.

Таким чином, з 20 квітня подовжено тролейбусний маршрут № 36 "Вул. Північна — станція метро "Святошин" до вулиці Чорнобильської.

Внесені зміни в шлях слідування автобусного маршруту № 97К "Масив Новобіличі — вул. Академіка Єфремова" — із заїздом на вулиці Миколи Ушакова, Прилужну та Чорнобильську.

Нагадаємо, Київрада 20 квітня відвела землю і фактично розпочала процедуру створення Національного військового меморіального кладовища у Биківні.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві поменшає маршруток: схеми 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
22.04.2023 2238
Еще материалы раздела «Столиця»