<
НОВИНИ ДНЯ: Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послугавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.04.2023 1515

Як смажити яйце: кожна друга господиня робить це не правильно

Розповідаємо, як правильно смажити яйце у матеріалі ТСН.ua

5811663399b30c5f6eaa2f56708d27d6_22.04.23

Здається, що тут складного, підсмажити яйце —  розжарили сковорідку,  вбили яйця, посолили та дочекалися готовності.

Але таким чином поступово просмажити білок і зберегти теплий жовток, що розтікається, не вдасться. Та й зберігається ризик сальмонельозу.

Щоб цього не сталося, обсмажувати яєчню потрібно  з обох боків і в жодному разі не куштувати його до кінця готування.

Такий спосіб смаження яйця убезпечить від інфекції та, можете не сумніватися, смак також вас потішить. Іспанці давно розпробували  такий спосіб смаження яєчні, і тепер роблять лише так.

Найзручніше смажити яйце на антипригарній сковороді, але якщо її не має нічого страшного -- підійде й звичайна.

Обсмажте яйця на середньому вогні щонайбільше хвилину. За цей час білок коагулюється. Потім посоліть, і силіконовою лопаткою переверніть яйце, потримайте ще хвилину та зніміть яєчню зі сковороди.

Оценка материала:

3.67 / 3
Як смажити яйце: кожна друга господиня робить це не правильно 3.67 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
22.04.2023 1515
Еще материалы раздела «Суспільство»