НОВИНИ ДНЯ: Папа Лев готовий приїхати до Києва: що заважає  Бойкот росіян дратує Кремль: Захарова закликає Єврокомісію "покинути планету"  Пожежі на російських НПЗ: в Афіпському блекаут, в Урюпінську евакуація мешканців  Чи може РФ атакувати з Придністров'я: у ДПСУ відповіли  Санкції не зупинили експорт: грецькі танкери допомагають Росії продавати нафту  Україна в оновленому мирному плані відкинула відмову від Донбасу та НАТО, - NYT  Перемир’я не буде: експерт назвав головну вимогу Путіна, яка блокує всевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.04.2023 1636

Як смажити яйце: кожна друга господиня робить це не правильно

Розповідаємо, як правильно смажити яйце у матеріалі ТСН.ua

5811663399b30c5f6eaa2f56708d27d6_22.04.23

Здається, що тут складного, підсмажити яйце —  розжарили сковорідку,  вбили яйця, посолили та дочекалися готовності.

Але таким чином поступово просмажити білок і зберегти теплий жовток, що розтікається, не вдасться. Та й зберігається ризик сальмонельозу.

Щоб цього не сталося, обсмажувати яєчню потрібно  з обох боків і в жодному разі не куштувати його до кінця готування.

Такий спосіб смаження яйця убезпечить від інфекції та, можете не сумніватися, смак також вас потішить. Іспанці давно розпробували  такий спосіб смаження яєчні, і тепер роблять лише так.

Найзручніше смажити яйце на антипригарній сковороді, але якщо її не має нічого страшного -- підійде й звичайна.

Обсмажте яйця на середньому вогні щонайбільше хвилину. За цей час білок коагулюється. Потім посоліть, і силіконовою лопаткою переверніть яйце, потримайте ще хвилину та зніміть яєчню зі сковороди.

Оценка материала:

3.67 / 3
Як смажити яйце: кожна друга господиня робить це не правильно 3.67 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
22.04.2023 1636
Еще материалы раздела «Суспільство»