<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 рокувсі новини дня
Політика
Україна
21.04.2023 310

Роспропаганда перебільшує важливість погоди для наступу ЗСУ, - британська розвідка

Російська пропаганда намагається підняти бойовий дух своїх військ перед контрнаступом ЗСУ. Важливість стану ґрунту перебільшується.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Як зазначається у зведенні, при м'якому ґрунті на більшій частині території України сильний бруд, швидше за все, сповільнить операції обох сторін конфлікту.

Проте, за даними британської розвідки, російські інтернет-видання, ймовірно, перебільшують загальний вплив бруду на українські сили в рамках інформаційної операції, спрямованої на підняття бойового духу росіян та підрив прихильників України у світлі очікуваного українського контрнаступу.

"Можна очікувати, що стан ґрунту покращиться найближчими тижнями. Мінна загроза, ймовірно, продовжує залишатися важливішим фактором, що обмежує маневри військових бездоріжжям", - зазначають у Міноборони Британії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Роспропаганда перебільшує важливість погоди для наступу ЗСУ, - британська розвідка 5.00 5 2
Політика / Україна
21.04.2023 310
Еще материалы раздела «Україна»