<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.04.2023 845

Хмарно з проясненнями, місцями дощ: синоптики дали прогноз погоди на 23 квітня

У неділю, 23 квітня, в Україні буде хмарно з проясненнями. У деяких регіонах можливий невеликий дощ. Проте температура вдень підніметься до +20 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

У східних областях, вдень і в південній частині, у Дніпропетровській області, в Карпатах та прикарпатських регіонах невеликий дощ, на решті території без істотних опадів

У центральних і південних областях вночі та вранці місцями туман.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура вночі 3-8° тепла, вдень 13-18°, на Закарпатті, у Львівській та Одеській областях до 20°.

На високогір'ї Карпат вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Температура вночі близько 0°, вдень 6-11° тепла.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло про те, що частину України на вихідних накриє дощами, місцями з грозами. При цьому температура повітря вдень становитиме до +20 градусів.

Окрім того, в Україні синоптики прогнозують збільшення опадів. Через що прогнозується друга хвиля повеней на кінець квітня - початок травня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Хмарно з проясненнями, місцями дощ: синоптики дали прогноз погоди на 23 квітня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.04.2023 845
Еще материалы раздела «Суспільство»