<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко таємно передав Азербайджану зброю перед війною з Вірменією — Politico  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідьвсі новини дня
Політика
Україна
24.04.2023 299

Зеленський про нові санкції проти РФ: що жорсткіші обмеження, то швидше закінчиться війна

Введення жорсткіших санкцій проти Росії може вплинути на швидкість завершення війни в Україні.

_gettyimages_1242583352_2_650x410_24.04.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на вечірнє звернення президента України Володимира Зеленського.

Він нагадав, що сьогодні затвердив рішення Ради нацбезпеки та оборони про нові санкції проти Росії. Вони насамперед спрямовані на російський військово-промисловий комплекс. Обмеження запровадили проти 322 компаній, серед яких виробники зброї, комплектуючих тощо.

До інших санкційних списків увійшли юрособи та фізособи, які допомагають Росії обходити санкції та задіяні у знищенні свободи як у РФ, так і в Україні.

Президент зазначив, що всі санкційні пакети детально опрацьовуються, зокрема щодо синхронізації з партнерами.

За словами Зеленського, зараз ліквідація будь-яких можливостей обходити санкції є загальним завданням абсолютно всіх, хто хоче, щоб Україна перемогла у війні швидше.

"Відповідно, що жорсткіший санкційний режим проти Росії, що більше обмежень проти держави-терориста та всіх пов'язаних з нею осіб, проти всієї російської економіки війни - то швидше буде і завершення агресії. І я дякую всім у світі, хто розуміє це", - наголосив глава держави.

Нагадаємо, про те, що Зеленський ввів у дію нові санкції України проти Росії, стало відомо сьогодні, 22 квітня, вдень.

Також ми писали, що, за неофіційними даними, до нового пакету санкцій ЄС проти Росії не ввійшли обмеження щодо атомної сфери та імпорту алмазів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський про нові санкції проти РФ: що жорсткіші обмеження, то швидше закінчиться війна 5.00 5 1
Політика / Україна
24.04.2023 299
Еще материалы раздела «Україна»