<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.04.2023 1111

Майже в усіх областях буде дощ, температура - до +19°: прогноз погоди на 24 квітня

Буде хмарно з проясненнями.

У понеділок, 24 квітня, в Україні місцями дощитиме. Температура повітря буде теплою. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В Україні буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів. Вдень на Лівобережжі, в Криму та Карпатському регіоні - короткочасні дощі, окремі грози. На решті території місцями невеликий дощ. Вітер переважно південно-східний 5-10 м/с.

Вночі температура повітря на території України буде від +3° до +8°. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до 14-19° тепла. У Карпатах вночі обіцяють близько 0°, а вдень - +6-11°.

Прогноз погоди на Київщині

У понеділок, 24 квітня, в регіоні обіцяють хмарність з проясненнями. Вночі опадів не буде, але вдень дощитиме. Швидкість південно-східного вітру 5-10 м/с.

В області вночі температура повітря буде 3-8° тепла, а вдень підніметься до +14-19°. У Києві показники будуть меншими: вночі +6-8°, а вдень - +16-18°.

Нагадаємо, народна синоптикиня Наталка Діденко повідомляла, що в середу Україну перетинатиме вологий атмосферний фронт, за яким пошириться холодніше повітря, лише в східній частині залишиться тепла погода, пройдуть дощі. В кінці наступного тижня тепла погода відновиться.

Оценка материала:

5.00 / 2
Майже в усіх областях буде дощ, температура - до +19°: прогноз погоди на 24 квітня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.04.2023 1111
Еще материалы раздела «Суспільство»