НОВИНИ ДНЯ: "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погодивсі новини дня
Політика
Україна
24.04.2023 359

Зеленський у зверненні подякував воїнам та закликав українців підтримувати ЗСУ: Перемога буде спільною

Перемога українців над російськими загарбниками буде спільною.

0d6a5ee27bb44ebdddc5c7221a484863_24.04.23

Президент Володимир Зеленський подякував українським захисникам, які зараз борються з окупантами за кожний метр землі та нашу свободу. Він почав з подяки військовим, які зараз в Авдіївці, Мар’їнці, Бахмуті та на Лиманському і Сіверському напрямках. Пише ТСН. 

Про це йшлося у вечірньому відеозверненні глави держави 23 квітня.

"Важливо розуміти в кожному нашому місті, у кожному селі – всюди, де зараз більш-менш вже тихо, всюди, де сьогодні був просто спокійний весняний сонячний день: кожен день такої тиші в тилових областях здобувається нашими воїнами в жорстоких боях на передовій. У щоденних боях! Будь ласка, прошу, шануйте це", -  наголосив український лідер.

У відеозверненні Зеленський сказав слова вдячності українським воїнам:

"35-та окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Остроградського, 55-та окрема артилерійська бригада "Запорізька Січ", десантники нашої "сімдесятдевʼятки" - дякую вам, воїни! Незмінно хоробрі й міцні! 
80-та бригада ДШВ – дякую за зразкове знищення ворога під Бахмутом. Молодці, хлопці! 
54-та окрема механізована бригада імені гетьмана Мазепи – дякую за стійкість і захист позицій, а отже, за захист України".

Президент також наголосив, що "Наша перемога в цій війні буде спільною". Він закликав допомагати усім українським воїнам, коли це потрібно, та підтримувати державу і оборону.

Нагадаємо, раніше Зеленський повідомив, що 22 квітня набули чинності три нових санкційних рішення щодо тих, хто вкладається в російську агресію й підтримує її.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський у зверненні подякував воїнам та закликав українців підтримувати ЗСУ: Перемога буде спільною 5.00 5 2
Політика / Україна
24.04.2023 359
Еще материалы раздела «Україна»