<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Політика
Україна
24.04.2023 322

"Фарс під час війни". До боротьби з любителями форсажу почали залучати військкомати

У Києві патрульна поліція почала залучати військкомати до боротьби з любителями форсажу та дрифту під час повномасштабної війни РФ проти України.

imgonline_com_ua_resize_4s6szuc2k2mpylj_650x410_24.04.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького.

Він зазначив, що суспільство напрацювало певний формат "прийнятної поведінки" під час війни. При цьому не йдеться про те, що під час війни не можна випити кави чи повечеряти в якомусь закладі.

"Але всьому є межі. Заганяти заряджені тачки в самісінький центр міста, ревіти там моторами, дріфтувати вулицями - то вже називається фарс під час війни. А біля цих заряджених моторів крутяться молодчики, які за віком і станом здоровʼя могли б, наприклад, тримати автомат", - написав Білошицький.

За його словами, молодих людей неодноразово попереджали про недоречну поведінку та притягували до відповідальності, але з їхньої сторони не було реакції.

"Отож, цього разу ми запросили на захід воєнкомів. Які, своєю чергою, "запрошували" форсажників. Але. Щоб пацани "не розстраювались", є гідний лайфхак: автомат теж можна прокачати і протюнити", - додав він.

Нагадаємо, уряд розширив повноваження військкоматів та дозволив вручати повістки незалежно від місця взяття на облік військовозобов'язаних.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Фарс під час війни". До боротьби з любителями форсажу почали залучати військкомати 5.00 5 1
Політика / Україна
24.04.2023 322
Еще материалы раздела «Україна»