НОВИНИ ДНЯ: Розмова була важкою. Столтенберг розповів про дзвінок Зеленському після вторгнення РФ  Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"всі новини дня
Політика
Україна
25.04.2023 374

У ЗСУ прокоментували "бавовну" в Криму: вони риють, ми засіваємо

Сезон "бавовни" розпочато.

49349046902f6f868991b69ab60b029d_25.04.23

Речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк наголошує, що Сили оборони і далі знищуватимуть військові об'єкти російських окупантів в анексованому Криму. Пише ТСН. 

Так в ефірі інформаційного телемарафону вона прокоментувала інформацію про "бавовну" в Криму та розповіді окупантів про роботу ППО.

Вона зазначила, що на даному етапі можемо констатувати, що сезон "бавовни" розпочато.

"Вони вже нарили там достатньо "грядок" (окопів - Ред.) для того, щоб "бавовна" була рясною. Якщо вони риють, то ми засіваємо. Далі буде", - сказала Гуменюк.

Нагадаємо, Гуменюк порадила російським окупантам, що полюбляють відпочивати в тимчасово анексованому Криму, звикати до звуків повітряної тривоги. На окупованих територіях майбутній сезон уже оголошений "сезоном бавовни", наголосила вона.

Оценка материала:

5.00 / 2
У ЗСУ прокоментували "бавовну" в Криму: вони риють, ми засіваємо 5.00 5 2
Політика / Україна
25.04.2023 374
Еще материалы раздела «Україна»