<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.04.2023 7363

В Україну йде нова хвиля похолодання: свіжий прогноз синоптика

У неділю, 23 квітня українці насолоджувалися теплою погодою і вночі спостерігали рідкісне північне сяйво, а вже скоро в Україну прийде нова хвиля похолодання, проте ненадовго.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на Facebook-сторінці. Пише apostrophe.ua.

За її словами, 24 і 25 квітня в Україні спостерігатиметься підвищена геомагнітна активність, яка з часом піде на спад.

У вівторок, 25 квітня в Україні буде досить тепло – температура повітря на більшості областей коливатиметься у межах +14+19 градусів. При цьому на Луганщині та на крайньому заході України буде дещо прохолодніше – близько +10+14 градусів. У західних областях також посилиться південний вітер, що становитиме 15-18 м/с.

"Дощі пройдуть у західних областях, у східній частині, на Сумщині, Полтавщині, у Дніпрі з районами та на Запоріжжі. На решті території - без опадів", - повідомила синоптикиня.

У столиці у вівторок пануватиме суха тепла комфортна погода, а максимальна температура повітря досягатиме +19 градусів.

Похолодання на більшості українських територій очікується з середи 26 квітня, проте на сході все так же буде досить тепло.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде нова хвиля похолодання: свіжий прогноз синоптика 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.04.2023 7363
Еще материалы раздела «Суспільство»