<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.04.2023 3933

Атмосферний фронт. Синоптикиня розповіла, як розпочнеться травень

Після атмосферного фронту з похолоданням, яке затекло до нас з північного заходу, повітря в Україні вже сьогодні буде теплішим.

Синоптикиня Наталка Діденко, в інтерв'ю для радіо NV, розповіла про тенденцію до потепління на всій території Україні найближчими днями та на початку травня й попередила про погоду на сході.

«Вже сьогодні на всій території України середня температура повітря десь в межах 11−14. На півдні - до 15−16. І повторюся, в східних областях, і, до речі, в тих областях, які приєднані, які межують зі східною частиною, також буде дуже-дуже тепло.

Отже у східній частині України очікуються дощі і навіть помірні, з грозами, і дуже тепла погода десь 17−22 градуси. 29 квітня — прояснення, сонячно, але трошечки вже, наприклад, на Харківщині, на Луганщині знизиться температура повітря, попри 17−22, про які я говорила. 30 квітня, це в нас неділя, наприклад, Харківщина буде без опадів, а ось на Луганщині та Донеччині, знову ж таки, очікуються короткочасні дощі з грозами. Тому поки що, якщо цікавить, наприклад, суха погода, ось я дивлюся, то 1 травня також і Луганщина, і Донеччина у дощах з грозами. Ось поки що така там ситуація. Як буде далі - побачимо."

Оценка материала:

5.00 / 2
Атмосферний фронт. Синоптикиня розповіла, як розпочнеться травень 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.04.2023 3933
Еще материалы раздела «Суспільство»