<
НОВИНИ ДНЯ: Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник поясниввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.05.2023 8329

Синоптик здивувала прогнозом погоди на травень

Синоптик не порадувала прогнозом на перший тиждень травня

Весняна погода не тішить українців і, судячи з прогнозів, такий стан справ перекинеться і на травень. Да так, що він почнеться прямо з заморозків. Пише telegraf.com.ua.

Про це свідчить прогноз синоптика Наталії Діденко.

За її словами, травень в Україні розпочнеться із заморозків і найближчої ночі вони дістануться до західних і північних регіонів.

"Дійдуть до Вінницької області, а ось північну Сумщину можуть хіба що налякати — тут менша ймовірність", — каже синоптик.

На решті території України вночі +3+8 градусів, вдень +11+15 градусів, на Закарпатті та Одеській області +15+20 градусів.

1 травня дощі пройдуть на Лівобережжі України, решта території — у сухій погоді.

"Вітер буде північних напрямків, рвучкий, некомфортний", — додає Діденко.

Вночі 1 травня у Києві, за прогнозом Діденко, очікується близько +3+5 градусів, місцями заморозки, вдень близько +14 градусів.

"Найтепліші дні — вівторок, середа, плануйте щось хороше) 4-5 травня на півночі та заході очікується похолодання. Наступними вихідними буде холодно, проте на сході та півдні — втримається тепла погода, до +15+20 градусів", — прогнозує вона.

Оценка материала:

3.67 / 3
Синоптик здивувала прогнозом погоди на травень 3.67 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
01.05.2023 8329
Еще материалы раздела «Суспільство»