<
НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.05.2023 2755

Похолодання і заморозки: синоптикиня розповіла, коли чекати зміни погоди в Україні

Похолодання прийде 4 травня, у західні та північні області України. На решті території очікується тепла та приємна погода.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook. Так, впродовж дня на заході та півночі України температура повітря опуститься до +11... +15 градусів.

На решті територій буде сонячно та тепло – в середньому вдень буде +16... +22 градуси. Пише news.obozrevatel.com.

"Атмосферний фронт, який принесе це невелике похолодання, зумовить невеликі дощі лише на заході та півночі України. Часом дощ не долітатиме до землі, обмежиться лише збільшенням хмарності", – розповіла синоптикиня.

У Києві 4 травня, опади не передбачаються, однак погода буде доволі хмарною. Температура повітря залишатиметься в комфортних межах, проте все ж знизиться до +16 градусів. У п'ятницю, 5 травня, у столиці можливий невеличкий дощ, а вже 6 та 7 травня у Києві ще похолоднішає на кілька градусів.

"У ніч на неділю на околицях Києва можливі невеликі заморозки (уточню). А поки що – сонце, 20-ть чи й за 20-ть, завтра +16-ть", – додала Діденко.

Раніше повідомлялося, що у небі над Києвом помітили цікаве оптичне явище. Відомо, що воно виникає внаслідок заломлення та відображення світла в крижаних кристалах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Похолодання і заморозки: синоптикиня розповіла, коли чекати зміни погоди в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.05.2023 2755
Еще материалы раздела «Суспільство»