<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцемвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.05.2023 7267

В Україну насувають дощі та грози: коли погіршиться погода

Опади очікуються у західних, північних та центральних областях.

У наступні дві доби у західній частині, а в четвер і в північних областях очікуємо місцями невеликий короткочасний дощ, грозу. На решті території без опадів. Про це повідомляє Укргідромецентр. Пише 1plus1.ua.

Температура вночі 2-9° тепла, вдень 16-21°, на заході, 4 травня і на півночі країни 12-17°.

5 травня у західних, північних, вдень і в центральних областях невеликі дощі, на решті території без опадів. Температура вночі 5-11° (на заході країни 3-8° тепла), вдень 8-14°, в більшості центральних областей 13-18°, у південних та східних областях до 22°. Вітер переважно південний з переходом на північно-східний, 3-10 м/с.

Ближче до суботи очікуємо грози. Їх прогнозують в більшості областей. У суботу на Правобережжі, в неділю вночі у північних, більшості центральних та південних областей, вдень на Заході та Південному Заході країни дощі, місцями грози, на решті території без опадів.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну насувають дощі та грози: коли погіршиться погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.05.2023 7267
Еще материалы раздела «Суспільство»