<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.05.2023 1212

Невеликі дощі та "стримані" градуси. Синоптик дала прогноз на вихідні

Найближчими вихідними в Україні очікуються заморозки. Крім того, місцями очікуються дощі, хоча більша частина регіонів потрапить у суху погоду.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"У ніч на суботу та на неділю заморозки ймовірні у північних областях, на Волині, Рівненській області, місцями в центрі України (це швидше - Вінницька область, Кропивницький з районами та Черкаська область)", - розповіла вона.

За даними синоптика, більша частина України вихідними потрапить у суху погоду, лише невеликі дощі в суботу можливі в Приазов'ї, і в суботу, і в неділю - місцями в західних областях.

Погода у суботу

Протягом дня в суботу температура повітря найвищою передбачається на півдні, південному сході України та на Закарпатті - до +15....+19 градусів, місцями до +19...+22 градусів.

"У більшості наших областей градуси будуть стриманішими, +11...+16", - додала вона.

Вітер очікується з північного сходу, сходу, помірний, не дуже комфортний, бо рвучкий, можливо навіть й до штормових поривів, до 15-20 метрів за секунду.

Погода у неділю

7 травня істотно похолоднішає на заході України (окрім Закарпаття), вдень лише +8....+12 градусів.

Погода у вихідні в Києві

У Києві 6-7 травня вночі холодно, до заморозків, вдень +11...+13 градусів.

"Вітер північно-східний, поривчастий. Опади в столиці малоймовірні, навіть сонячно, хіба що вранці у неділю збільшиться хмарність", - констатувала Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 2
Невеликі дощі та "стримані" градуси. Синоптик дала прогноз на вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.05.2023 1212
Еще материалы раздела «Суспільство»