<
НОВИНИ ДНЯ: Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборонивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.05.2023 1864

Синоптики розповіли, якою буде погода на вихідні: заморозки – знову в Україні

На вихідних, 6-7 травня, у більшості областей України прогнозують прохолодну погоду – ймовірні заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

За даними синоптиків, у наступні три доби опадів не передбачається – волого буде лише вдень 6 травня в Карпатах і на Закарпатті та 7-8 травня у більшості західних областей, а в горах – дощ із мокрим снігом, очікуються заморозки. Пише news.liga.net.

В УкрГМЦ зазначили, що у суботу в північних і північно-західних областях та неділю в Україні, окрім півдня та Закарпаття, на поверхні ґрунту, в Рівненській, Волинській, Житомирській, Чернігівській та Сумській областях й у повітрі очікуються заморозки 0-5°, температура вдень 9-15° тепла.

Найтепліше 6 і 7 травня буде на Закарпатті та у південній частині України 16-20°, додали в Укргідрометцентрі.

Своєю чергою синоптикиня Наталка Діденко поінформувала, що вітер на вихідних очікується з північного сходу, сходу, помірний, рвучкий, можливо навіть й до штормових поривів, до 15-20 м/c.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптики розповіли, якою буде погода на вихідні: заморозки – знову в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.05.2023 1864
Еще материалы раздела «Суспільство»