<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
07.05.2023 923

У Києві закладено "Алею друзів Києва ", перші дерева висадив мер Брюсселя, - Кличко

У центрі української столиці, на Володимирській гірці, закладено "Алею друзів Києва". Перші дерева висадив мер "столиці Євросоюзу" - Брюсселя.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram мера Києва Віталія Кличка.

"Разом з мером Брюсселя Філіпом Клозом, який на моє запрошення приїхав до української столиці, започаткували «Алею друзів Києва» на Володимирській гірці. Брюссель вважається столицею Європейського Союзу, частиною якого прагне стати Україна. І дуже символічно, що першим до висадки дерев на новій алеї доєднався саме мер Брюсселя", - заявив Віталій Кличко.

За його словами Кличка, на алеї висаджено іспанські платани.

"Ці дерева - символ нашої дружби та Перемоги України й демократичного світу над варварською Росією! Я вдячний місцевій владі Брюсселя та уряду Бельгії за солідарність з українським народом. За те, що не припиняють надавати нам політичну підтримку, а також економічну та гуманітарну допомогу", - наголосив мер Києва.

Раніше повідомлялося, що делегація Брюсселя на чолі з мером міста Філіпом Клозом прибула до Києва на запрошення Віталія Кличка і передала громаді міста чергову партію гуманітарної допомоги. Зокрема, дві сучасні "швидкі".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві закладено "Алею друзів Києва ", перші дерева висадив мер Брюсселя, - Кличко 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
07.05.2023 923
Еще материалы раздела «Столиця»