НОВИНИ ДНЯ: Різдвяний дідух: що він символізує та чому його треба ставити у Святвечір  Чому Росія може вийти з переговорів: Портников пояснив, як допомога ЄС зламала плани Путіна  Що купити до Нового року вже зараз, заздалегідь, щоб заощадити час та гроші  США пропонують нову тристоронню зустріч з Україною та Росією — Зеленський  Як зустрічати Новий рік 2026: що вдягнути, приготувати і як прикрасити ялинку на щастя  Кредит поверне Путін: Зеленський розкрив деталі отримання 90 млрд євро від ЄС  Місячний гороскоп на 22–28 грудня: що рекомендується робити кожного дня тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.05.2023 975

М'ясо по-французьки з ананасами: рецепт улюбленої страви

Якщо вам подобається поєднання м'яса та фруктів, обов'язково приготуйте м'ясо по-французьки з ананасом.

Соковиті ананаси та твердий сир ідеально підходять до м'яса, роблячи його під час запікання соковитим, м'яким та дуже смачним. Пише ТСН. 

Складники

  • свинина (ошийок) — 500 г;
  • ананас консервований – 8 кілець (250 г);
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • твердий сир – 200 г;
  • маслини (без кісточок);
  • майонез;
  • сіль, перець чорний мелений.

Приготування

Свинину наріжте на порційні шматки за сантиметром завтовшки. Кожен шматочок м'яса накрийте харчовою плівкою та відбийте з двох боків.

Цибулю наріжте півкільцями. Сир натріть на великій тертці.

Застеліть деко пергаментом. Викладіть свинину, кожен шматочок змастіть майонезом, посоліть, поперчіть. Викладіть цибулю, кружечок ананаса, посипте сиром. У середину ананаса покладіть маслину.

Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30-40 хвилин до золотистого кольору.

Поради

  • Замість майонезу можна використовувати сметану чи грецький йогурт.

Оценка материала:

5.00 / 2
М'ясо по-французьки з ананасами: рецепт улюбленої страви 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.05.2023 975
Еще материалы раздела «Суспільство»