<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.05.2023 817

М'ясо по-французьки з ананасами: рецепт улюбленої страви

Якщо вам подобається поєднання м'яса та фруктів, обов'язково приготуйте м'ясо по-французьки з ананасом.

Соковиті ананаси та твердий сир ідеально підходять до м'яса, роблячи його під час запікання соковитим, м'яким та дуже смачним. Пише ТСН. 

Складники

  • свинина (ошийок) — 500 г;
  • ананас консервований – 8 кілець (250 г);
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • твердий сир – 200 г;
  • маслини (без кісточок);
  • майонез;
  • сіль, перець чорний мелений.

Приготування

Свинину наріжте на порційні шматки за сантиметром завтовшки. Кожен шматочок м'яса накрийте харчовою плівкою та відбийте з двох боків.

Цибулю наріжте півкільцями. Сир натріть на великій тертці.

Застеліть деко пергаментом. Викладіть свинину, кожен шматочок змастіть майонезом, посоліть, поперчіть. Викладіть цибулю, кружечок ананаса, посипте сиром. У середину ананаса покладіть маслину.

Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30-40 хвилин до золотистого кольору.

Поради

  • Замість майонезу можна використовувати сметану чи грецький йогурт.

Оценка материала:

5.00 / 2
М'ясо по-французьки з ананасами: рецепт улюбленої страви 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.05.2023 817
Еще материалы раздела «Суспільство»